Presentator Jef Simons stelt jou grijze massa op de proef met vragen over aardrijkskunde, geschiedenis, actualiteit,… en nog andere thema's. Herkent u de logo's, vlaggen, kunstwerken,... of laat je hersenen kraken om de droedels op te lossen om tot slot nog even te gokken over de muziek van nu en toen die zal klinken.

Uw quizploeg

Hebt u zin om met uw gezin, familie, vrienden of collega's een boeiende maar ook (ont)spannende avond te beleven. Zorg dan voor een leuke ploegnaam en schrijf u hier in.

  • Max 5 personen per ploeg.
  • Inschrijvingen aan 15 euro per ploeg.

Waar?

Onze quiz gaat door in gemeenschapsschool, GEELVINCKSTRAAT 15, 2940 STABROEK.

Inschrijven

Schrijf uw quizploeg hier in

Daarom doen we dit!

Hoewel er regionaal een groeiende aandacht is voor mensen met autisme, moeten we regionaal blijven ijveren om de noodzakelijk specifieke zorg bij volwassenen met autisme te verzekeren. Want ook zij ondervinden dagelijks binnen hun dagcentra, sociale werkplaats of woongelegenheid hinder van hun stoornis.

Naar de toekomst toe zoeken we een geschikte maar betaalbare woongelegenheid voor mensen met autisme en een (rand)normale begaafdheid. Gezien de Vlaamse Overheid hiervoor nog weinig of geen financiële ondersteuning wil geven kosten zulke projecten meer dan handen vol geld.

Meer info

Voor meer info kunt u steeds terecht op ons secretariaat

De Helle 6, 2940 Stabroek

telefonisch: 03 665 35 17

e-mail: info@breekdestilte.be