Graag nodigen wij u uit op onze familiedag op zondag 8 september 2019.

ONTBIJTEN, STAPPEN, ZINGEN,... VOOR AUTISME

Genieten van het bos kan heel de dag door op de wandelpaden, na het ontbijt met een geleide boswachterswandeling, na de middag met de geleide wandeling met BV's of luilekker met de paardenkoets. En dat is nog niet alles, kom ook genieten van de optredens van verschillende artiesten. Honger? Vanaf 10 u kan u ontbijten (vooraf inschrijven!) en vanaf 11u kan u smullen van pannenkoeken, hamburgers, soep, koude schotel en nog veel meer. Meer informatie over dit alles vindt u hieronder.

Een prachtige omgeving om te wandelen

In de omgeving van het 17de eeuws kasteel 'Ravenhof' kan u wandelen in een oase van rust. Er zijn wandelingen van 2, 3, 5 en 6 kilometer. Geniet met volle teugen van de prachtige uitzichten over de omgeving en de betoverende kleuren van bomen en planten. Kortom u mag zich verwachten aan een wandeling met een waaier aan natuurschoon.

Win een fiets!

Iedere deelnemer die zich inschrijft voor een wandeling maakt kans om een prachtige fiets te winnen. Met dank aan Fietsen Verbist

 

Kom genieten van een heerlijk ontbijt!

's Morgens kan u komen ontbijten in de prachtige locatie van het kasteel 'Ravenhof'.

Voor de prijs van 7 euro geniet je van een heerlijk ontbijt met unieke boswachterswandeling. Dit ontbijt bestaat uit 1 broodje met kaas of hesp, 1 koffiekoek, 1 yoghurt, 1 glas fruitsap en 1 koffie thee. Tussen 10.00 en 11.00 uur wordt het ontbijt geserveerd.

Vooraf inschrijven voor het ontbijt is een “must”. Inschrijving en betaling moeten binnen zijn vóór 4 september 2019 en kan eenvoudig via onze website.

Schrijf hier in voor het ontbijt

Na het ontbijt kan je gratis met de boswachter het bos gaan verkennen samen met hem ontdek je een prachtig stuk van het bos dat anders niet toegankelijk is.  Heb je enkel interesse voor de boswachterswandeling dan betaal je 1,50 euro. Enkel voor deze wandeling inschrijven kan ook de dag zelf.

Lekker smullen!

Ons minirestaurant is open vanaf 11:00 tot 19:00 uur. Je kunt er terecht voor een natje en een droogje. Onze overheerlijke pannenkoeken zullen weer gesmaakt worden. Op het menu staan ook koude schotels, soep, hamburgers, worsten, broodjes, enz. Uw koude schotel kan u alvast hier reserveren. Verder kan u tegenover de inschrijvingen, verschillende handgemaakte producten kopen.

Schrijf hier in voor een koude schotel

Met BV's het bos in

Vanaf 13u komen de BV's en prominenten op het podium en overhandigen onze sponsors hun cheque aan de BV's.Om 14.00 uur stipt vertrekt er een geleide familiewandeling van 3 km met bekende Vlamingen die samen met onze clowns en muzikanten het bos intrekken. Volgende BV's zullen present zijn: onze Peter Marijn De Valck, Danni Heylen, Ben Rottiers, Steve Geerts, Marianne Devriese en Tuur De Weert.

Marijn Devalck

Dani Heylen

Ben Rottiers

Steve Geerts

Marianne Devriese

Tuur De Weert

Samen met u willen ook zij een stap zetten in de goede richting voor al onze mensen met een autismespectrumstoornis. Want ondanks de vele beloftes in de gehandicaptenzorg, moeten we vaststellen dat er voor sommige ouders nog te lange wachtlijsten zijn voor diagnosestelling/thuisbegeleiding of specifieke opvang voor hun kind met een autismespectrumstoornis. Daarom durven wij u vragen om met zijn allen te komen stappen voor autisme.

De inschrijvingsprijs voor de geleide wandeling met BV's bedraagt 2,50 euro, kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee. Inschrijven kan de dag zelf.

Kom als kindje verkleed en maakt kans op een mooie prijs.

Het best verklede kindje dingt mee om een mooie prijs te winnen. Om 16.00 uur kiezen de bekende Vlamingen er de mooiste uit.

springkasteel flemosmink

springkasteel modemakers

In en rond het kasteel is er allerlei randanimatie voorzien (gratis grime, clowns, springkastelen,…) en op ons podium mag je allerhande artiesten verwachten. Dit jaar treden volgend artiesten op: onze peter Marijn Devalck, Ron Van Hoof, Duo Melodie Roy Miner, WillyBoy en Jay Thompson.

Met de paardenkoets genieten van het bos

Per paardenkoets kan van 13.00 tot 18.00 uur luilekker genieten van het bos voor 2 euro per rit.

Het bestuur hoopt jullie op 8 september 2019 massaal te mogen begroeten en duimt alvast voor een prachtige en zonnige wandeldag.

Voor meer info of inschrijving voor het ontbijt kan je steeds terecht op ons secretariaat: Driehoek 39, 2940 Stabroek tel. 03 665 35 17 e-mail: info@breekdestilte.be.

Bedankt aan onze sponsors om deze dag mee mogelijk te maken!!!

Waar ?