28ste Autisme-Familie-Wandeldag 8 september 2024

Sinds 2022 gaat dit door op een nieuwe locatie met nieuwe wandelroutes maar een vertrouwd concept.

Vanaf 9 tot 16 u kan je 1 of meerdere KLAVERBLADWANDELINGEN komen wandelen van 3 - 4 - 6 - 7 en 12 km aan 2 euro per persoon. De wandelingen vertrekken vanuit zaal Moorland en gaan langs de antitankgracht, de Kreukelheide en haar omgeving. 

Vanaf 10u is er ONTBIJT, verplicht vooraf in te schrijven. Na het ontbijt om 11 u kan je gratis met met de BOSWACHTERSWANDELING 4,7 km in een anders gesloten gebied op domein Stafort.

OLDTIMERRITTEN: van 11u tot 12u30 in de voortuin van het gemeentehuis van Stabroek. Wil je als passagier een ritje maken met een oldtimer? Dat kan tussen 11u en 12u30. Reserver hier je oldtimerrit of stuur een smsje met je voornaam en naam naar 0478 801 096 en betalen 10 euro (BE73 7765 9045 4760 met vermelding 'Oldtimer rondrit'). 

Een “special guest” met autisme kan gratis genieten van een rondrit. En natuurlijk is iedereen met een beperking bij ons van harte welkom. (E handicap card of FOD) Schrijf wel op voorhand in en betaal 10 euro p.p. via Belfius BE73 7765 9045 4760 met vermelding “Oldtimer rondrit”. Onze  special guests krijgen hun 10 euro inschrijfgeld terug in de vorm van drankbonnen. Zo moeten ze ook niet gaan aanschuiven aan de kassa. Meer info? Stuur een mailtje naar info@breekdestilte.be.

Iedere wandelaar maakt kans om een prachtige fiets van FIETSEN VERBIST te winnen.

Wil je terug even naar de tijd van toen, dan kan je vanaf 13u mee voor een tochtje met de PAARDENKOETS voor 2,50 euro per persoon.

Naast de klaverbladwandelingen kan je nog steeds op stap met verschillende BV's tijdens de GELEIDE WANDELING aan 3 euro per persoon. Peter Marijn Devalck, Ben Rottiers, Tuur de Weert, Danni Heylen, Marianne Devriese, Steve Geerts, en Herman Verbruggen komen alvast weer stappen voor autisme. Na het podiumgebeuren om 13u30 waarbij bedrijven met een hart voor autisme hun cheque uitdelen, kan je samen met deze BV's op stap.

Vanaf 11 uur zorgt Danaldi er voor dat je kan genieten van OPTREDENS VAN AL DEZE ARTIESTEN:

Zoals elk jaar voorzien we KINDERANIMATIE zoals grimme, springkastelen en speeltuin. Kinderen onder 12 jaar wandelen gratis mee.

Om 16 uur zijn alle VERKLEDE EN GESMINKTE KINDJES welkom op onze CATWALK. Ben Rottiers en de ander bekende Vlamingen jureren. Misschien wacht er jou wel een mooie prijs!

Je kan ook op ons TERRAS terecht om in een gezellige sfeer te genieten van een HAPJE EN EEN DRANKJE. Dit jaar serveren we FRIETJES EN HAMBURGERS.

Wij, onze Bekende Vlamingen, artiesten en onze ploeg vrijwilligers hopen jullie op zondag 8 september 2024 te mogen begroeten.