Kom samen met je oldtimer op 10 september 2023 naar Stabroek tijdens onze Autimse-Familie-Wandeldag. In de voortuin van het gemeentehuis organiseren we een Oldtimertreffen. (Max 30-tal wagens, omwille van de beperkte oppervlakte in de tuin van het gemeentehuis.)

- We organiseren een gezellige bijeenkomst rond oldtimers vanaf 10.00u.
- Wil je achteraf voor onze organisatie nog een ritje maken vanaf 11.00u, dat vinden wij dat geweldig.

Schrijf je samen met je oldtimer in via info@breekdestilte.be en vermeld:

- Het merk van je oldtimer
- Type van je oldtimer
- Bouwjaar van je oldtimer
- Je GSM-nummer
- En graag een foto van je oldtimer in JPG-formaat

Deelname kost 10 euro per wagen, over te schrijven via Belfius BE73 7765 9045 4760, vermeld bij de mededeling 'Oldtimer'. Op de dag zelf ontvang je dit inschrijfgeld terug in de vorm van drankbonnen. Dit om organisatorische reden en de zekerheid van deelname.

In een speciale formule willen we vanaf 11.00u kinderen met autisme, Bekende Vlamingen en bezoekers laten genieten van een rondritje met een oldtimer.

De rit is 7km lang en duurt ongeveer 15 min. Vertrek/ voortuin gemeentehuis/ Dorpsstraat /Abtsdreef/Oud Broek/ Danckerse Weg /Hoogeind/ Dorpstraat en eindigt terug aan het gemeentehuis. Deze route bevat een weg met beperkt verkeer die voor ons zal opengesteld worden.

Passagiers die meerijden met de rondrit betalen 5 euro en kunnen dit overmaken via Belfius BE73 7765 9045 4760 met vermelding 'Oldtimer rondrit'.

Om de BV's naar het podium te brengen vanaf 13u30, zijn we ook nog specifiek op zoek naar cabrio-oldtimers.

Achteraf kan u nog gezellig bijpraten met een pintje of een frietje in zaal Moorland. Wij zorgen alvast voor randanimatie zoals een podium vol artiesten en kinderanimatie zoals grime en springkastelen.

Nog vragen, bel ons 03 665 35 17 of mail ons info@breekdestilte.be.